Blijven leren en ontwikkelen is de professionele kans die we bieden aan iedereen die bij ons werkt. Wij bieden onze mensen hoogwaardige opleidingen vanuit onze eigen academie.

Onze vacatures

Op onze vacaturepagina staan alle banen, stageplaatsen en vrijwilligerswerkplekken bij Dijk en Duin. U kunt direct solliciteren door het sollicitatieformulier voor de verschillende functies in te vullen.

Wat bieden wij de medewerker?

Permanent leren is een professionele opdracht voor iedereen die bij ons werkzaam is. Wij hebben een eigen Parnassia Academie, die het klimaat stimuleert voor Opleiding & Onderzoek binnen Dijk en Duin

Stagelopen of opleiding volgen

De opleidingen die je als (aankomend) zorgprofessional bij de Parnassia Groep kunt volgen, hebben een directe relatie met de praktijk: 'Learning on the job'.

Onderzoeksplaatsen

De Parnassia Groep biedt onderzoeksprogramma's binnen het complete spectrum van zorgprogramma's en multi-disciplinaire thema's.

Opleiden

Dijk en Duin biedt de mogelijkheid om de BBL-4 opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie te volgen. Deze opleiding is een combinatie van werken en leren. Degene die deze opleiding volgen, werken als leerling verpleegkundige bij Dijk en Duin en krijgen daarvoor salaris betaald. Het theoretisch deel van deze opleiding volgen de leerlingen bij de Academie voor Psychiatrie, onderdeel van het ROC TOP te Amsterdam. Afhankelijk van de vooropleiding zijn er drie mogelijkheden om deze opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie te volgen: 

Het vierjarig opleidingstraject tot geregistreerd verpleegkundige in de psychiatrie (niveau 4) kan gevolgd worden door mensen met minimaal een VMBO-t / MAVO diploma met 6 vakken op D niveau of een opleiding op gelijkwaardig niveau. Wanneer men niet beschikt over de vereiste diploma's, kan dit gecompenseerd worden door een ruime maatschappelijke ervaring. Op grond van de vooropleidingen Verzorgenden IG/SPW 4/ MMZ 4 en SPH kan het vierjarig opleidingstraject ingekort worden.