Tolk- en Vertaalbureau Nederland voor één dag hovenier bij de ouderenkliniek van Dijk en Duin

Geen woorden, maar daden. Dat was de drive van Tolk- en Vertaalcentrum Nederland (TVcN) om mee te doen aan de Goede Doelen Veiling van Vrienden Parnassia Groep. En het resultaat mag er zijn: vandaag is de tuin van de ouderenkliniek in Castricum omgetoverd tot een groene oase van rust.

Vrienden Parnassia Groep

Vrienden Parnassia Groep is een zelfstandige stichting die zich inzet om extra middelen te genereren voor mensen die in zorg zijn bij Parnassia Groep. Een van de activiteiten die de stichting organiseert is de Goede Doelen Veiling tijdens de relatiedag van Parnassia Groep. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de activiteiten voor de patiënten. Dit jaar vond deze plaats in juni. TVcN was daarbij.

'De keuze was snel gemaakt'

Een van de ‘veilingstukken’ was een opknapbeurt van de tuin voor bewoners van de ouderenkliniek van Dijk en Duin in Castricum. Guido Vroman, Director Sales Nederland van TVcN: ‘De keuze was snel gemaakt. Het leek ons geweldig om met z’n allen aan de slag te gaan om de tuin zo mooi mogelijk te maken, zodat de bewoners weer kunnen genieten van de buitenlucht in een prachtige omgeving’.

De tuin was aan een opknapbeurt toe en TVcN maakte de dag vrij om hier een steentje aan bij te dragen. Vroman, ‘We zijn er vol voor gegaan. We hebben nieuwe bloemen gepland, geschoffeld, onkruid gewied, zithoekjes gemaakt en de tuin afgeschermd. We doen het natuurlijk voor de bewoners, maar hebben zelf ook een superleuke dag gehad. Ook omwonenden kwamen langs met bloempotten en planten voor in de tuin. Erg mooi om te zien hoe betrokken iedereen is met dit terrein en de bewoners van de kliniek’.

We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen alle collega’s van TVcN hartelijk bedanken!

Groep tolken en vertalers van de TVCN die voordat ze de tuin van de afdeling gaan verfraaien, luisteren naar Saskia van Duyvenbode , klinisch casemanager van de opname afdeling PG.

voor de opknapbeurt..

na de opknapbeurt!