administratiegebouw

Ontmoet tientallen ondernemers op ons terrein in Castricum

Door de vernieuwingen van de afgelopen jaren op ons terrein in Castricum ontstond onder andere ruimte voor een Ondernemerscentrum. Dit is gevestigd in het Oude Administratiegebouw. Op 2 april van 13.00-17.00 uur zetten deze ondernemers hun deuren open voor geinteresseerden. U bent van harte welkom.

Open Deuren Dag 2 april 2017

Bezoekers kunnen dan kennismaken met deze ondernemers actief in paramedische- en alternatieve zorg, wellness, kinder- en gezinscoaching, maar ook met een muziekleraar, communicatiebureau’s, trainers en organisatiecoaches, een evenementenbedrijf.

Daarnaast vinden er diverse workshops en lezingen plaats over interessante onderwerpen. In de “creatieve hoek” kunt u zich laten inspireren door onder andere storytelling en het zelf ontwerpen van een personage in woord en beeld.

Restaurant de Oude Keuken zorgt voor een hapje en een drankje. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Jackie, bekend van De Voice en The Winner Is.

“Het Oude Administratiegebouw is van oorsprong bekend als onderdeel van Dijk en Duin, maar heeft sinds 2 jaar een andere functie. Vorig jaar november is er al een open deuren dag geweest. De belangstelling was toen enorm. Inmiddels hebben zich weer nieuwe ondernemers gevestigd. De ondernemers die zijn gebleven, ontwikkelen hun aanbod continu” aldus Elly Oude Elferink, één van de ondernemers in het gebouw. “Met deze open dag willen we met alle gezamenlijke ondernemers de inwoners van Castricum op de hoogte houden van de activiteiten in ons ondernemingscentrum dat bruist van energie en activiteiten”.

U bent van harte welkom op de Oude Parklaan 111-119 in Castricum.

Meer informatie vindt u op de website landgoedduinenbosch.nl en Facebook