Over ons Over ons

Dit in 2013 gerenoveerd monumentaal pand op Landgoed Duin en Bosch ligt in het duingebied naast de dorpen Bakkum en Castricum.


Breehorn heeft in een relatief korte tijd een metamorfose ondergaan en is voorzien van alle gemakken van deze tijd. 58 cliënten, verdeeld over 3 afdelingen, hebben hier een eigen appartement met een eigen voordeur en een eigen adres. Zo biedt Breehorn een beschermde omgeving voor cliënten met langdurige zorgafhankelijkheid, voortvloeiend vanuit een ernstige psychiatrische aandoening, eventueel in combinatie met somatische problematiek.

Het zorgteam van Breehorn levert woonzorg– en behandeling, dat zich kenmerkt door een medische zorg en structuur op individuele maat, dagbesteding, sociale contacten, herstel- en rehabilitatiemethodieken.

Rondom de kliniek zijn twee zijn twee beweegtuinen ontwikkeld, speciaal ingericht voor zowel cliënten van Dijk en Duin als senioren buurtbewoners. Het is de schakel tussen zorg en sport, een uitdagende oefenplek met beweegtoestellen geschikt voor senioren.

Lees meer over het programma ‘Ouderen in beweging’.

Adres

Oude Parklaan 157
1901 ZZ Castricum
088 - 358 08 63